Sophie Fjellvang-Sølling

Surftown sponsorerer:
Sophie Fjellvang-Sølling

Talent og ambitioner

Sophie Fjellvang-Sølling står for vindermentalitet og ambitiøse mål. I Surftown vil vi hjælpe målrettede og ambitiøse kunder med at få succes, ligesom vi selv er en målrettet og ambitiøs forretning med høje mål. Derfor har vi vurderet, at Sophie er det perfekte sponsorat for os.

Sophie har slået sit navn fast som en målrettet eliteidrætsudøver. Ved Vinter-OL i Vancouver 2010 var hun fanebærer for Danmark, og styrede skiene helt til finalerne. Desuden er der mange flotte resultater i Ski-Cross worldcuppen på cv’et. Godt gået af pigen fra et land uden bjerge.

For at nå så langt, har Sophie blandt andet boet otte år i Norge, hvor hun har gået på Norges topidrætsgymnasium. Så det er ikke fremmed for Sophie at sætte sig ambitiøse mål og forfølge dem kompromisløst.

sophie-1
sophie-2

Udover at være suveræn på skibakkerne blev Sophie kendt i hele landet, da hun sammen med Silas Holst i 2011 vandt seernes hjerter og dansede sig til førstepladsen i Vild med Dans på TV2.

I Vild med Dans beviste Sophie igen, at man, med målrettet træning og en seriøs indstilling, kan nå ambitiøse mål. I Surftown tror vi på iværksættere, virksomheder og markante personligheder, der ikke er bange for at sætte sig ambitiøse mål og kæmpe for at nå dem.

Udover ski og dans er Sophie medejer af kitesurfing-skolen Kitepro, hvor hun er en rutineret instruktør. Så sportsligt er der dækket ind på både vinter- og sommeraktiviteter.

Du kan følge Sophies aktiviteter på hendes egen hjemmeside, der naturligvis er hostet hos Danmarks mest ambitiøse webhotel – Surftown.dk

www.sophiefs.dk

sophie-3_0